Gezondheid & comfort in iedere situatie

Naast kwaliteit en duurzaamheid zijn functie en ­comfort bepalend voor de individuele klimaatbeleving. ­Ieder mens is anders en ervaart comfort op zijn eigen ­manier. Onze systemen zijn uitgerust met een reeks aan ­opties en functies waarmee u uw binnenklimaat eenvoudig aan uw individuele eisen kan laten voldoen.
Daarnaast ­voldoen de systemen aan de hoogste ­hygiëne eisen en is de bediening uiterst gebruiksvriendelijk. De werking is fluisterstil en uiterst efficiënt, want een ­gezond en evenwichtig milieu vinden wij minstens zo ­belangrijk als een comfortabel binnenklimaat.

 

De Mitsubishi  Electric systemen staan synoniem voor kwaliteit.
Mitsubishi Electric is dan ook marktleider in de Nederlandse markt.
Vele professionals in ondermeer het hotelwezen, zorginstellingen,
de retail, het bedrijfsleven en de overheid kiezen al jaren exclusief
voor Mitsubishi Electric.

 

  

Kantoor & Bedrijf

Productiviteit heeft alles te maken met een ideaal werkklimaat. Met klimaatsystemen van Mitsubishi Electric is het mogelijk om energiezuinig een comfortabel werkklimaat te creëren. Door de toegepaste technologie in de systemen ontstaat een zeer constant, tochtvrij ­binnenklimaat. Daarbij zijn de bedieningen altijd voorzien van timerfuncties zodat het systeem ­alleen functioneert op de door u gewenste momenten.
Meer informatie: uitleg en referenties.

 

Retail & Detailhandel

Als ondernemer wilt u vanzelfsprekend uw klanten tijdens alle seizoenen be­dienen in een aangenaam klimaat. Wij zorgen voor dat aangename klimaat in uw winkel. Uw klanten zullen uw goed geconditioneerde winkel waarderen wanneer zij bijvoorbeeld een kledingstuk passen. Met de speciale toepassingen in het Mitsubishi Electric assortiment kunt u ook luchtgordijnen op uw airconditioning systeem aansluiten.
Meer informatie: uitleg en referenties.

 

Hotels & Horeca

Of u nu horeca ondernemer of hotelier bent, u wilt een comfortabel verblijf aan uw  gasten bieden. Airconditioning is daarbij een investering die uw onderneming onderscheidt. Elke ruimte of soms zelfs delen van de ruimte hebben een ander klimaat wat perfect regelbaar is.
Meer informatie: uitleg en referenties.

 

Zorg & Gezondheid

Een goede luchtkwaliteit is van essentieel belang. Zeker in een medische omgeving.  Patiënten hebben vaak een verlaagde weerstand en zijn daardoor eerder vatbaar voor bacteriën en allergenen in de lucht. Daarom passen we verschillende luchtreinigingsfilters in onze airconditioners toe.
Meer informatie: uitleg en referenties.

 

Onderwijs & Cultuur

Studeren hoeft niet altijd zweten te zijn. Bij ongeveer 19°C presteren hersenen beter en wordt het concentratievermogen verhoogd. Op deze manier komen mensen sneller tot resultaten en wordt studeren en  concentreren een stuk makkelijker. Daarnaast zorgt het systeem ­ervoor dat er vocht aan de ruimte wordt onttrokken, wat eveneens een verkoelend en comfort verhogend effect geeft.
Meer informatie: uitleg en referenties.

 

Sport & Recreatie

Sporten en zweten gaan vaak hand in hand. Daarbij is het zeer wenselijk dat het klimaat continu wordt aangepast aan de koel- of verwarmingsvraag afhankelijk van het aantal sporters in de ruimte. Toch wilt u bij een hoge koelvraag geen tocht ervaren. Daarom zijn de systemen van Mitsubishi Electric standaard voorzien van geavanceerde regelingen die het klimaat altijd comfortabel kunnen regelen.
Meer informatie: uitleg en referenties.

 

 

 

 
Zwaar bewolkt
19 °C
Wind: ZW - 6 m/s | Luchtvochtigheid: 64%
Bezig met laden
Er is een fout opgetreden