U bent hier:

Home / Terugverdienen / R22-verbod

 

Vervang uw oude klimaat­installatie met onze ­gepatenteerde techniek

Vanaf 01-01-2015 zal de uitfasering van R22 worden beëindigd. Vanaf deze datum is het niet meer toegestaan om het koudemiddel R22 te gebruiken voor onderhouds-werkzaamheden. Dit betekent dat uw klimaatinstallatie bij een onverhoopte storing of defect niet meer gerepareerd mag worden.

Kosten beperken dankzij Cleaning-free technologie

Het upgraden, vervangen of aanpassen van installaties is vaak een aanzienlijke kosten post.  Door slopen, breken en vervangen zijn de totale kosten vaak veel hoger dan bij nieuwbouw.  Toch is het vernieuwen van installaties van essentieel belang om aan de hedendaagse comfort  ­eisen te voldoen. Daarnaast zijn de huidige systemen veel zuiniger en efficiënter, wat een positieve bijdrage ­levert aan de verlaging van de CO2-uitstoot en het redu­ceren van de energiekosten.

Welke installatie?

Cleaning-free is speciaal ontwikkeld voor de vervanging van  alle airconditioninginstallaties met het koudemiddel R22.  Vervangen van uw huidige installatie met Cleaning-free kan altijd, ongeacht het merk installatie dat u heeft. U hoeft dus niet een bestaande Mitsubishi Electric ­installatie te hebben om deze techniek toe te kunnen passen.

De voordelen van Cleaning-free

+ Duurzamer en comfortabeler systeem
+ Kortere installatietijd
+ Zuinige installatie dus lagere energiekosten
+ Lagere investeringskosten
+ Komt in aanmerking voor de EIA-subsidieregeling
+ Meer comfort
+ Minder overlast voor bewoners bij ­installeren
+ Geen schade aan het pand door vervangen ­leidingwerk
+ Koelen en/of verwarmen met één ­systeem

Besparing

+ Op installatie (tot wel 40%)
+ Op bouwkundig herstel (tot wel 100%)
+ Op inefficiëntie tijdens werkzaamheden
+ Op energiekosten (tot wel 65%)
+ Op het milieu (tot wel 600%)

American Hotel weer up-to-date

De klimaatinstallatie in het American Hotel is  ver-vangen zonder hak- en breekwerk. Door toe­passing van de gepatenteerde Cleaning-free ­techniek van Mitsubishi Electric kan er gebruik worden gemaakt van bestaande leidingen. Hierdoor is het ­mogelijk de verbouwing in kortere tijd te  voltooien en  tegen lage kosten. Naast deze voordelen levert de  ­nieuwe klimaatinstallatie tevens een hoger comfort en een lagere  energierekening op.

 

 

 

 

 

 

 
Zwaar bewolkt
21 °C
Wind: WNW - 3 m/s | Luchtvochtigheid: 56%
Bezig met laden
Er is een fout opgetreden